Meest recente nieuwsberichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 dagen geleden
Fit2Shoot

Eindelijk komt het geluk een keer de kant op van NSC. Na zoveel wedstrijden met een doelpunt verschil te hebben verloren, nu dus een wedstrijd in ons voordeel. Constant aanvallen en het lukt maar niet. In de 90e minuut scoorde Armando de verdiende 1-0 tegen WSV en nu door, op naar de nacompetitie. ... Bekijk meerMinder bekijken

2 weken geleden
Fit2Shoot
Een kijkje bij de Techniektraining op 12-4-2024. Voor meer fotos kijk op www.fit2shoot.nl onder kopje nieuws

Een kijkje bij de Techniektraining op 12-4-2024. Voor meer foto's kijk op www.fit2shoot.nl onder kopje nieuws ... Bekijk meerMinder bekijken

4 maanden geleden
Fit2Shoot
Vrijdag 15-12 was het alweer de laatste training van de voetbalacademie bij NSC. Meer nieuws en fotos op www.fit2shoot.nl onder kopje nieuws

Vrijdag 15-12 was het alweer de laatste training van de voetbalacademie bij NSC. Meer nieuws en foto's op www.fit2shoot.nl onder kopje nieuws ... Bekijk meerMinder bekijken