1 op 4 training

Wat is 1 op 4 training?

1 op 4 training is de perfecte training voor iemand die meer begeleiding wil dan in de techniek trainingen maar het toch leuk vind om in een klein groepje te trainen. Ook bij de 1 op 4 trainingen kijken we naar de behoefte van de spelers/speelsters.

We zullen onze trainingen ook aanpassen op de behoefte van de spelers/speelsters. Iedereen kan dus datgene verbeteren dat hij of zij wilt.

Het leuke aan de 1 op 4 trainingen is dat je je kan opgeven in een groepje van minimaal 2 en maximaal 4 personen dus heb jij vriendjes/vriendinnetjes of teamgenoten die naast hun eigen trainingen nog extra in zichzelf willen investeren dan kun jij je dus opgeven voor de 1 op 4 trainingen.

De 1 op 4 trainingen kun je naast je huidige trainingen inplannen en is ook een hele goede optie als je even stil ligt met voetbal, b.v. vakantie’s. Zodat jij je conditie en kwaliteiten op peil houd en zelfs verbetert.

 

voetbaltraining door armando

Wat zijn de data/tijden?

De tijden en data zijn in overleg met de spelers/speelsters en ouders/verzorgers. Je zit dus niet vast aan vaste tijden en dagen. Alles kan in overleg.

 

Wat zijn de kosten?

Hoe groter de groep is die zich aanmeld hoe kleiner het bedrag is per persoon. Mocht je dus het pakket van 8 trainingen afnemen en je bent met 4 personen dan deel jij dit bedrag door 4. Mocht je met 2 personen zijn dan deel jij dit bedrag door 2.

– losse training 40,- incl btw
– pakket 4 trainingen 150,- incl btw
– pakket 8 trainingen 280,- incl btw

Inschrijven

Meld je aan via het inschrijfformulier: